Ostetaan, myydään, vuokrataan

« aihelistaan

Pienessä maastotallisssa tilaa 4 issikalle, yhteishoito Espoo


 • nimimerkki

  Maria

  23.3.2022 klo 16:06
  Onko hakusessa vähän rauhallisempi hevostelupaikka pääkaupungin länsipuolella?
  Tuo issikkasi meille kesäksi ja vaikka talveksikin. Laajat luonnonlaitumet, lämmin valjashuone, remontoitu, valoisa, satavuotias talli ja viihtyisä ympäristö. Ehkä Uudenmaan parhaat maastot heti ovelta. Myös valaistu kenttä pihapiirissä. Sijainti 2 km Kehä III:lta Kauklahdessa - 1o min Espoon keskuksesta, 15 min Espoonlahdesta tai Kauniaisista.

  Ensimmäiset issikat saapuivat meille 35 vuotta sitten. Vuosien saatossa on maisemissa ollut monenlaista heppaa (ja omistajaa..), mutta maanläheinen kylmäverimeininki, issikat ja suomenhevoset, sopii Perinkiin parhaiten. Ja itse tekemisestä nauttivat ihmiset, joille hevosharrastus on kokonaisuus. Tätiratsastajat vaivautukaa! Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön, samoin se, että hevonen on käsiteltävä.

  Perushinta (=tilojen käyttö, tarhat ja laidun) on 250 euroa islanninhevoselta kuukaudessa. Hevosen hoito, rehujen ja kuivikkeiden hankkiminen, karsinoiden ja tarhojen siivous ja ylläpito yhteistyössä muiden vuokralaisten kanssa kuuluvat hevosenomistajalle.

  Soita 050 3455 554. Valitettavasti en voi vastata viesteihin. Kuvia instagram.com/peringintalli
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.