Tallit

Islanninhevostallit

Ratsastuskoulutoimintaa vai vaellusratsastusta? Tutustu islanninhevostalleihin Suomessa:

 

 

Glaesihross Oy (Nurmijärvi, Uusimaa)
Täysihoitopaikkoja islanninhevosille Nurmijärvellä. Tallitoiminnan lisäksi talli tarjoaa islanninhevosten koulutusta, askellajiratsatuksen opetusta, myyntihevosten välitystä ja varustemyyntiä.

Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta (Liperi, Pohjois-Karjala)
Islanninhevosvaellukset kengättömmillä ja kuolaimettomilla issikoilla, sosiaalipedagoginen hevostoiminta, TYHY palvelut, hevosajopalvelut

Jau Jau Icelandic horses Oy  (Järvenpää, Uusimaa)
Järvenpäässä sijaitseva harrastetetalli joka tarjoaa askellajituntien lisäksi erilaisia vaelluksia, kursseja ja leirejä. Kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita meille :)

Koivurinteen issikat (Pälkäne, Pirkanmaa)
Askellajiopetusta, kursseja, maastoretkiä.

Talli Fludabaer (Vihti, Uusimaa)
Talli Fludabaer on idyllisessä järvimiljöössä maaseudun rauhassa toimiva islanninhevosiin keskittyvä ratsastuskoulu ja täyshoitotalli. Tarjoamme laadukasta ratsastuksenopetusta hyväluonteisilla ja hyvin koulutetuilla issikoilla viihtyisissä puitteissa kaiken tasoisille ratsastajille. Asikkaidemme käytössä ovat moderni tallirakennus sosiaalitiloineen, valoisa ja hyväpohjainen maneesi, valaistu ratsastuskenttä sekä lähiseudun maastot.

Tuulensillan talli (Ylöjärvi, Pirkanmaa)
SRL:n hyväksymä harrastetalli. Askellajitunnit, maastoretket, koulutetut ohjaajat ja hevoset monipuoliseen harrastamiseen. Kokous- ja saunatilat vuokralle. Ovaalirata, kaksi ratsastuskenttää, useita maastoreittejä. Leirejä myös tilauksesta.