Liity ilmoittajaksi

VIP-asiakkuus VAIN 5,-/kk (+alv)!

KAIKKI ISLANNINHEVOSESTA - WWW.ISLANNINHEVOSET.COM

Islanninhevosaiheinen sivusto aukesi 15.3.2010. Tämä toi verkkoon paljon lisää luettavaa islanninhevosen ystäville. www.islanninhevoset.com -sivusto on islanninhevostiedon pankki ja keskustelufoorumi kaikille islanninhevosesta kiinnostuneille.

Riippumaton sivusto tarjoaa tietoa rodusta, askellajiratsastuksesta, koulutuksesta, valmennuksesta, hevosen terveydestä ja hoidosta sekä ajankohtaistapahtumista Suomessa ja ulkomailla. Olohuone kaikille islanninhevosista kiinnostuneille ja niiden parissa harrastaville, työskenteleville tai ajankohtaisia islanninhevosasioita seuraaville. Täältä löytyy kaikki islanninhevosesta!

Tekijätiimi koostuu alalle kouluttautuneiden ydinryhmästä ja materiaalia sivuille on koottu useiden islanninhevosalalla toimivien aktiivien, kouluttajien, valmentajien, yrittäjien ja muiden vapaaehtoisten artikkeleista ja haastatteluista.

Suomessa on kaikenkaikkiaan hevosia yli 70.000 ja harrastajia yli 140.000. Näille islaninhevosiin keskittyneille sivuille odotetaan maltillisesti vähintään 25.000 kävijää kuukaudessa ja sivustoa markkinoidaan aktiivisesti kaikessa mediassa.

Sivusto on kaikille käyttäjille ilmainen, mutta ylläpitäjilleen maksullinen. Sitä tehdään vapaaehtoisvoimin, rakkaudesta islanninhevosiin, sitoutuneen ydinryhmän voimin. Yksityisille ilmoittajille palvelut ovat ilmaisia. Islanninhevosalan yrityksille - talleille, paikalliskerhoille ja muita palveluja tuottaville tahoille - tarjoamme tehokasta mainospaikkaa sivustolta VIP-asiakkuuden muodossa.

VIP-asiakkuus vuodeksi maksaa 60 € + alv 24% ja sillä saa seuraavat edut:

* Ilmaisen markkinapalstan - ilmoitat maksutta markkinat-palstalla kuvien kera myytävistä hevosista ja tarvikkeista
* Ilmaisen ilmoittelun "Ajankohtaista Suomessa" -palstalla, jossa kerrotaan uutisista, kursseista, kilpailuista ja muista tapahtumista yrityksessäsi
* Vuosi-ilmoituksen palveluntarjoajien sivuilla - sisältää yrityksen mainostekstin ja linkin yrityksen sivuille

Maksuilla katetaan ennenkaikkea ylläpitäjälle maksullisen sivuston ylläpitokustannukset eikä tavoitella voittoa. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan uuteen islanninhevosyhteisöön!

Ota yhteyttä kysyäksesi lisää:
islanninhevoset.com @ gmail.com tai liity suoraan täyttämällä alla oleva lomake.

*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.